gegevens achterlaten

Nieuws

Overzicht

Graag houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Rijshorst. Dit doen wij in het nieuwsoverzicht hieronder maar ook via de digitale kanalen. Laat uw gegevens achter via het contactformulier en u ontvangt automatisch onze digitale nieuwsbrieven.

Verkocht!

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat inmiddels alle villa-appartementen en penthouses in Rijshorst zijn verkocht! Er wordt hard gewerkt in én rondom het gebouw zodat de eerste eigenaren spoedig de woningen kunnen betrekken. 

Open Huis zaterdag 1 april 2017

U verwacht het misschien niet van een appartement, maar in Rijshorst geniet u volop van het buitenleven. Eerst een kopje koffie op uw zonnige terras. Fijn om de dag zo te beginnen. Daarna een wandeling door het groen, direct achter Rijshorst gelegen.

Elke woning beschikt over één of meerdere zonnige terrassen met uitzicht over de omliggende polders en weilanden. Wat dacht u van het statige gebouw, de grote buitenruimtes en de prachtige raampartijen? Maar ook de grote woonkamers met open keuken en het luxe afwerkingsniveau, maken wonen in Rijshorst uniek voor de regio.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze luxe appartementen? Zaterdag 1 april hebben wij open huis tussen 11.00 - 13.00 uur! U bent van harte welkom op de bouwplaats.

Het eiland is bijna een feit!

Er wordt hard gewerkt aan de waterlijnen. Ook het terrein krijgt nu vorm.

Er zijn nog 2 appartementen én nog 1 penthouse beschikbaar. Neem contact op voor meer informatie via 0180 200 000.