gegevens achterlaten

Rijshorst voorzijde

Het project

Rijshorst * Appartementen * Penthouses

Appartementen

Het beste van beide

Wilt u graag wonen met alle voordelen van een appartement, maar toch beschikken over een grote buitenruimte? Rijshorst biedt u het beste van beide. Hier geniet u van zwoele zomeravonden met vrienden op uw eigen terras. Wordt het te koud, dan verhuist u gewoon naar binnen. Gezellig samen aan de bar in uw leefkeuken of aan de grote eettafel. Of met een glas wijn in de knusse zithoek. Ieder appartement in Rijshorst biedt u genoeg ruimte voor de realisatie van dit alles. En de indeling, die bepaalt u zelf. Eén of twee slaapkamers? De badkamer(s) en suite? Een inloopkast, of liever een ruimere berging? Alles is mogelijk.

Penthouses

Het summum van woonplezier

Direct onder Rijshorst parkeert u uw auto en loopt u naar de lift. U stapt in en drukt op 2. Wanneer de lift stopt op de bovenste verdieping vindt u het summum van woonplezier. De ruimte die u hier bereikt, overtreft al uw verwachtingen. Hier woont u met de luxe die u kent van een penthouse in de grote stad, maar dan midden in de natuur. Vanaf uw riante dakterras kijkt u niet alleen over de privétuin, maar ook veel verder over het uitgestrekte landschap. De penthouses zijn standaard voorzien van een enorme leefruimte, drie ruime (slaap)kamers met twee badkamers en suite, twee terrassen én optioneel een daktuin. Maar wilt u liever een andere indeling, dan kan dat. Alles is mogelijk. Denkt u zich eens in: uw eigen suite, met grote lichte ruimten volledig hoogwaardig ingericht naar uw eigen smaak en voorkeur.

Hoogwaardige afwerking

En wat dacht u van de standaard hoogwaardige afwerking? Zo wordt ieder penthouse opgeleverd inclusief luxe badkamer en keuken. Hoe deze eruit komt te zien bepaalt u natuurlijk zelf. Bij onze partners bent u van harte welkom in de showroom. Meer hierover leest u verderop in de brochure op pagina 32 en 33. Daarnaast beschikken alle appartementen over vloerverwarming als hoofdverwarming en zijn alle appartementen voorzien van een aparte groep PV-panelen. Zo ziet uw appartement er niet alleen perfect strak uit, zonder radiatoren, maar woont u ook lekker duurzaam. Goed voor het milieu, en het scheelt u flink wat kosten op de energierekening. Maar het kan nog luxer. In Rijshorst zijn alle appartementen voorbereid op domotica. Zo voorziet u uw woning gemakkelijk van een aantal hele slimme oplossingen op het gebied van elektra. Licht, zonwering, verwarming en deurcommunicatie. Dit kan dan allemaal met een eenvoudige app op uw smartphone of tablet op maat worden ingesteld. U wordt ‘s ochtends heerlijk relaxed wakker in een voorverwarmd huis, de waterkoker is al aangesprongen voor uw eerste kopje thee en de zonwering laat steeds meer licht door, om u te laten wennen aan de nieuwe dag.

Vind uw ideale woning met de woningzoeker

Ziet u zichzelf al zitten? Op het terras, met een drankje, kijkend over je eigen privé tuin of eigen oprijlaan? Met de woningzoeker hierboven vindt u eenvoudig de ideale woning die aan al uw eisen voldoet.

Kies eerst of u liever aan de voor- of achterzijde van Rijshorst wilt wonen door het beeld van deze zijde hierboven te selecteren. Beweeg vervolgens langzaam met uw muis over de woningen. Komt u bij een woning waarover u meer wilt weten? Met een simpele klik beschikt u over alle informatie. Een plattegrond voorzien van de maatvoering en een overzicht van alle specificaties zoals het aantal kamers, de ligging en de vierkante meters per ruimte.

Zoekt u liever niet via de afbeelding? In de prijslijst hieronder vindt u een beknopt overzicht van alle appartementen. Door te klikken komt u op de pagina met alle informatie.

Prijslijst

Huisnummer Prijs Beschikbaarheid
4 - Verkocht
6 - Verkocht
8 - Verkocht
10 €448.000 Verkocht
12 €486.000 Verkocht
14 €498.000 Verkocht
16 - Verkocht
18 - Verkocht
20 €875.000 Verkocht
22 €875.000 Verkocht

Er is de mogelijkheid om een extra parkeerplaats te kopen voor € 25.000,- v.o.n. zolang deze nog beschikbaar zijn.

De stelposten voor keuken en santiair zijn in de v.o.n.-prijs ingebrepen.
* De stelpost voor de keuken is € 12.500,-.
* De stelpost voor het sanitair is € 10.000,- bij de appartementen.
* De stelpost voor het sanitair is € 15.000,- bij de penthouses.
* De stelpost voor het leveren en aanbrengen van vloertegels in de sanitaire ruimten is € 50/m2 v.o.n.
* De stelpost voor het leveren en aanbrengen van wandtegels in de sanitaire ruimten is € 40/m2 v.o.n.

Voor de penthouses, Hoogeweg 20 en 22 is het mogelijk om een grote daktuin te creëren met een vaste toegangsverbinding vanuit de woning, optioneel voor € 65.000,00 v.o.n.
De oppervlakten zijn inclusief het oppervlak van het dakterras/balkon.

De prijzen zijn vrij op naam, dat wil zeggen dat de volgende kosten zijn inbegrepen: de grondkosten, de bouwkosten, de leges van de bouwvergunning, het honorarium van de architect en constructeur, de verkoopkosten, de notariskosten van de overdracht, de (eenmalige) aansluitkosten van elektra, water, gas en riolering, de B.T.W. (thans 21%). Wettelijke wijzigingen B.T.W. worden doorberekend.
Zoeteman B.V. behoudt zich het recht voor prijzen te wijzigen. Prijzen en oppervlakten zijn onder voorbehoud van druk- en typefouten.